додому духовність Реколекції, присвячені темі служіння, розпочнуться 11 березня

Реколекції, присвячені темі служіння, розпочнуться 11 березня

848

vlcsnap-2015-03-06-17h25m36s88На реколекції запрошує Тернопільський благодійний фонд “Карітас”. Духовні науки, присвячені темі служіння, розпочнуться наступної середи, 11 березня.

Вже четвертий рік поспіль Тернопільський благодійний фонд “Карітас” з благословіння Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Кир Василія Семенюка проводить реколекції. Духовні науки виголошуватимуть і цього року.

– Ці реколекції будуть присвячені темі служіння. Бо в теперішній час це дуже важливо. Маємо такі обставини в житті, які змушують навіть тих осіб, які не уявляли, до такого служіння як волонтерство чи допомога людям у потребі різносторонній, – розповів генеральний директор Тернопільського благодійного фонду “Карітас” отець Андрій Марчук.

Розпочнуться реколекції в Тернопільському благодійному фонді “Карітас”, що на вулиці Замонастирська,1 у Тернополі, в середу, 11 березня. Провадитиме духовні науки настоятель храму Матері Божої Неустанної Помочі отець Мирон Шевчук.

– Реколекції розпочнуться 11 березня о 14 годині в приміщенні Тернопільського благодійного фонду “Карітас”, у капличці Святого Вінкентія. Закінчення реколекцій – 13 березня, в п’ятницю до 14 години. Хотілося б запросити як працівників, так і наших добродіїв, жертводавців, людей, які б захотіли побути впродовж цих трьох днів з нами, – запросив отець Андрій.