додому Новини Представили новопризначеного голову Збаразької райдержадміністрації Анатолія Качку

Представили новопризначеного голову Збаразької райдержадміністрації Анатолія Качку

793

34Новопризначеного  голову Збаразької райдержадміністрації Анатолія Качку 4 травня представив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. 

«Перед новим керівником сьогодні постає чимало викликів, однак я впевнений, що його досвід та знання допоможуть виправдати покладені на нього сподівання, – наголосив Степан Барна. – Новопризначений керівник району має досвід підприємництва, громадської та політичної діяльності. Сподіваюся, йому вдасться сформувати команду однодумців та працювати на благо Збаразького краю».

Пріоритетними на сьогодні визначили питання забезпечення у повному обсязі соціальних гарантій учасників антитерористичної операції та їх родин, виконання планів мобілізації, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо спрощеного механізму призначення малозабезпеченим громадянам субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.

«Одним з ключових завдань є покращення інвестиційного клімату, однак для цього необхідно створити певні передумови, – наголосив Степан Барна. – В першу чергу це подолання корупції. Я відрито заявляю: у Тернопільські області жодна посада не продається. А кожен претендент на посаду голови райдержадміністрації проходить різні перевірки. Така система допомагає відібрати кращих з кращих».