додому Новини Нового ректора Михайла Корду представили в ТДМУ

Нового ректора Михайла Корду представили в ТДМУ

860

vlcsnap-2015-02-27-16h24m54s108В Тернопільському медичному університеті імені Горбачевського представили нового ректора Михайла Корду. Обрали його ще наприкінці січня за новою системою: голосували викладачі, студенти та штатні працівники. Представити ректора на відкрите засідання Вченої ради університету прибув представник Департаменту кадрового менеджменту Міністерства охорони здоров’я.

– Ми всі сподіваємось, що ви, як людина знана в міністерстві, і людина, яка обрана колективом в повній відповідності до нових вимог закону України про вищу освіту, ви маєте всі повноваження, всі можливості, і маєте завдання: забезпечити подальший розвиток університету, – говорить представник Міністерства охорони здоров’я Юрій П’ятницький.

Михайло Корда подякував університетській громаді за довіру. Також запевнив, що готовий до відповідальності, яка лягла на його плечі та впевнений, що університет буде рухатись лише вперед.

– Я впевнений, що наш університет має величезний потенціал, який дозволить нам розвиватися надалі. Тому що тут працюють висококваліфіковані, вмотивовані і порядні люди. Разом з вами ми зможемо зробити наш університет ще кращим, – каже Михайло Корда.