додому Новини Метал із території церкви вкрали двоє неповнолітніх

Метал із території церкви вкрали двоє неповнолітніх

855

166Голова одного з церковних комітетів звернувся до міліціонерів та повідомив, що з території церкви, яка знаходиться в Борщеві, невідомі викрали металеві конструкції.

Правоохоронці з’ясували, що риштування привласнили двоє неповнолітніх місцевих мешканців. За словами начальника Борщівського райвідділу міліції Володимира Горб’яка, хлопці з малозабезпечених родин, тому вирішили підзаробити. На крадіжку пішли вночі. Вага металевих конструкцій близько 50 кілограм. Двоє нести не змогли, тому попросили допомогти товариша. Останній не знав, що риштування чуже. Викрадене вони здали на металобрухт, заробивши 150 гривень. Хоча вартість конструкції – близько 450 гривень.

У вчиненому юнаки зізналися. Металеву конструкцію правоохоронці вилучили та повернули власникам. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 частина 2 ККУ – крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.