додому допомога Ліки, пальне та форма – найнеобхідніше, що потрібно для бійців у зоні...

Ліки, пальне та форма – найнеобхідніше, що потрібно для бійців у зоні АТО

766

vlcsnap-2015-02-26-17h19m04s36Ліки, пальне та гроші для пошиття форми – найнеобхідніше, що сьогодні потрібно для бійців на передовій. У штабі “Самооборони” просять тернополян активізуватись і в черговий раз допомогти нашим хлопцям у зоні АТО.

– На сьогоднішній день дуже гостра потреба є в пальному і частково спонсори нам закрили це питання, хлопці поїхали, повезли машини. Але це потрібно постійно для того, щоб ми були мобільними, оперативними, могли швиденько довезти і так далі. Будемо просити про допомогу пальним. Також залишається проблема з пальним, досі хлопці грипують, і тому в кого є можливість – приносьте прогрипозні препарати та препарати на аптечки. Потрібен “кетанов” в ампулах або “кеталонг”, що є можливість купити, потрібні рожеві жгути, потрібні шприци, гумові рукавиці, аспірин, аналгін, препарти від горла та кашлю, – перелічує волонтер “Самооборони майдану Тернопіьщини” Лілія Мусіхіна.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:  Список речей, необхідних бійцям АТО

Головний біль, каже Лілія Мусіхіна – це одяг для бійців. Волонтери самостійно в’яжуть шапки, шиють форму, флісову білизну. Та через зміну валюти вартість тканини для пошиття одягу постійно зростає. Тому прохання допомогати й коштами. Щоправда, каже Ліля Мусіхіна, тернополянам варто бути пильними та питати посвідчення у тих волонтерів, які збирають гроші. Минулого тижня у “Самообороні майдану Тернопільщини” виявили шахрая.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тканину та робочих рук потребують волонтери, які плетуть маскувальні сітки для АТО

– Шановні тернополяни, знаю ваші м’які серця, патріотизм, але, будь-ласка, перевіряйте. Наші волонтери стоять в п’ятницю, суботу, неділю, це “Орнава”, та “Сільпо” на Дружбі, і в “Новусі” стоять наші скриньки. Якщо в іншому місці до вас звертається людина, і особливого посвідчення на виконання немає, то повідомляйте нам про такі випадки і ми будемо дуже жорстоко карати, – каже Ліля Мусіхіна.