додому Новини З 1 серпня у Тернополі змінились тарифи на тепло та гарячу воду

З 1 серпня у Тернополі змінились тарифи на тепло та гарячу воду

955

indexЗ 1 серпня у Тернополі змінились тарифи на тепло та гарячу воду. В “Тернопільміськтеплокомуненерго” просять тернополян, незважаючи на відсутність нарахувань, впродовж серпня-вересня продовжувати платити. Комунальники пояснюють, це не поставить споживачів в скрутне матеріальне становище в опалювальний період і дозволить підприємству вчасно його розпочати.

– З 1 серпня скасовується абонентська плата, плата за приєднане теплове навантаження, яка становила 1 гривню 30 копійок за 1 квадратний метр і рахувалася цілий рік. Відповідно діє новий тариф, який становить 8 гривень 12 копійок для тих, хто немає засобів обліку. Хто має засоби обліку за одну Гкалорію 332 гривні 41 копійку, але тільки в опалювальний період, – розповідає заступник начальника служби збуту теплової енергії КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Андрій Мельник.

Аби зменшити розмір платежу в опалювальний період, споживачі послуг з централізованого опалення, які не користуються субсидіями, можуть платити рівними частинами впродовж року.


– Звертаємося з проханням, що не зважаючи на те, що не буде нарахування в серпні-вересні, продовжувати оплачувати рівними частинами, так як вони платили, це не поставить їх в скрутне становище і допоможе підприємству підготуватися до опалювального сезону і провести його на належному рівні, – каже Андрій Мельник.

Аби отримати детальнішу інформацію та необхідні консультації людей просять звертатися в службу збуту теплової енергії комунального підприємства “Тернопільміськтеплокомуненерго”, що на вулиці Острозького, 43 або за номерами телефонів 40-15-78, 40-15-79, 40-15-87, 52-48-51.