додому Новини В Тернополі презентували fashion-календар

В Тернополі презентували fashion-календар

879

vlcsnap-2015-03-03-18h25m18s118В Тернополі презентували Fashion-календар салону краси “Таміла”. Присвятили його одинадцятій річниці відкриття закладу, а гроші з продажу календаря передадуть на підтримку бійців АТО. Минулого року десятирічний ювілей в “Тамілі” не святкували через сумні події Майдану. Цьогоріч з благодійною метою день створення салону все ж вирішили відзначити.

– Тут є творчість, натхнення, який би змучений не був – завжди довольний роботою. Я дякую Богу, що дав мені такий дар, дякую тим клієнтам, які зі мною багато дуже років, мамі, чоловікові своєму, – розповідає власниця салону краси “Таміла” Таміла Демкура.

Над появою Fashion-календаря до одинадцятої річниці створення салону краси “Таміла” працювало чимало людей. Майстрині Таміли не один день чаклували над моделями. Є й дитяча серія світлин. На презентацію запросили своїх друзів, постійних клієнтів, а також тих, хто спробував у цьому календарі зберегти створені образи – фотографів Андрія Шкварко і Вілену Орловську.

– Я рахую, що ми зробили перший крок, ну, такий перший творчий крок в цьому, скажем так, календарнопоказовому факторі, що як передати Тамілу. Ви зрозумійте, Таміла – то є майстер, а раз майстер, то сам Бог велів ту майстерність зафіксувати, – каже фотограф Андрій Шкварко.

Таміла Демкура ще 18 років тому, коли мама її переконувала стати педагогом, вирішила бути перукарем. Талант і постійне вдосконалення сьогодні дозволяють їй святкувати 11 річницю створення свого салону краси. Тут навчають та дозволяють реалізуватися іншим майстрам. Допомагають жінкам, чоловікам, дітям бути сучасними, красивими й водночас індивідуальними. У “Тамілі” вас чекають домашній затишок і позитив.

– До кожного клієнта в нас індивідуальний підхід, до кожного клієнта ми ставимося з душою, з любов’ю, з теплотою, може тому і ми протримались цих 11 років, – говорить Таміла Демкура.

Одинадцяту річницю створення салону краси “Таміла” відсвяткували конкурсами, дефілюванням моделей та фуршетом.