додому надзвичайне Віддати гроші, золото та молитись шахрайки наказують за “зняття прокляття”

Віддати гроші, золото та молитись шахрайки наказують за “зняття прокляття”

540

421Жертвою двох шахрайок стала 24-річна жінка. Довірившись двом незнайомкам, які пообіцяли врятувати її сім’ю від прокляття, вона втратила золоті прикраси та гроші. «Зняття порчі» вартувало їй більше 7 тисяч гривень.

Як розповіла правоохоронцям потерпіла, до неї на вулиці Волинській, поблизу третьої міської лікарні, підійшла невідома жінка та запитала, котра година. Так зав’язала розмову з дівчиною. Сказала, що на її родину наслано страшне прокляття.

Почуте приголомшило молоду жінку. Незнайомка не зупинялася, продовжувала залякувати негараздами. Потім сказала, що може допомогти зарадити біді. Під час розмови до них приєдналася ще одна нібито випадкова перехожа й почала розповідати, що «рятівниця» колись допомогла і порадила дослухатися до неї.

Потерпіла повірила й почала виконувати всі вказівки шахрайки. Далі був ритуал «очищення від прокляття». Лиходійки наказали дівчині зняти усі золоті прикраси й поставити їх у гаманець, а потім у пакет. Потерпіла так і зробила. Пакет дівчина віддала шахрайкам, а сама, за їх вказівкою, почала молитися.

«Добродійки» зникли разом із особистими речами дівчини. Та, оговтавшись, зрозуміла, що стала жертвою шахрайок. За допомогою звернулася до правоохоронців. Зловмисниць розшукують.

Придивіться уважно до фотороботу однієї із шахрайок, складеного зі слів потерпілої.

Жінці на вигляд 45-50 років, зріст 165-170 см., середньої статури, волосся русяве, обличчя овальне, очі сіро-зелені. Була одягнена у синю балонову куртку, сині джинси, чорні черевики.

Її спільниці на вигляд 25 років, зріст 160-165 см., волосся каштанове, очі карі. Була одягнена в фіолетову куртку, сині джинси.

Кому що-небудь відомо про розшукуваних, телефонуйте у Тернополі: 27-12-30, 27-13-72, 102.

Працівники міліції застерігають жителів області бути обачними та не довіряти незнайомцям. Слід уникати будь-яких контактів з особами, які хочуть яким-небудь чином привернути вашу увагу. У жодному разі не дивіться їм в очі, не дозволяйте торкатись вас. Не погоджуйтеся на пропозиції незнайомців поворожити чи зняти порчу.