додому Головні “Великдень. Світло Життя” – глядачі ТV-4 відсвяткували празник Воскресіння разом з сімейним...

“Великдень. Світло Життя” – глядачі ТV-4 відсвяткували празник Воскресіння разом з сімейним телеканалом

767

vlcsnap-2015-04-20-16h14m15s61“Великдень. Світло Життя” –  глядачі ТV-4 вже вкотре святкували величний празник Воскресіння разом з сімейним телеканалом. Воскресіння дарує впевненість у перемозі добра над злом, в цей час не годиться сумувати. Тому творча група TV-4 доклала усіх зусиль, щоб це свято прийшло у кожну родину, каже генеральний директор  TV-4 Юлія Винокур.

Вірші, українські пісні, віншування – телекомпанія ТV-4 вже вкотре організувала для глядачів справжнє Великоднє свято. Ми традиційно популяризуємо місцевих виконавців та поетів. Творча група телеканалу разом з сценаристом режисером-постановником проекту Наталею Денис старанно працювала над тим, аби Великодні святкування в колі рідних, друзів принесло глядачам незабутні враження.

– Цьогорічне свято ми знімали в новій нашій студії і це також було приємно, з другого боку всі пісні, всі молитви, всі слова звернення вірші, які звучали у проекті були особливими, бо в особливий час відбувався цьогорічний Великдень. Це особлива підтримка і воїнам, і волонтерам, і всім нам, всій нашій Україні, я думаю, що це було вдало, – каже генеральний директор TV-4 Юлія Винокур.

Щоб глядачі могли у Пасхальні дні побачити Великоднє дійство, працювало чимало людей, таким гарним та яскравим свято б не вдалося й без партнерів.

– Я намагалася дивитися як глядач, переглядала паралельно інші канали, регіональні, національні, місцеві і направду дуже тішилася, що ми вкотре робимо такі презентаційні речі. Звичайно, ми б не змогли цього зробити якби не наша професійна команда, талановиті виконавці і наші партнери. Мені б хотілося їх відмітити: генеральний партнер – тернопільська пивоварня “Опілля”, ексклюзивний партнер підприємство “Агропродсервіс”, а також наші постійні партнери Товариство “Тернопільгаз” і фірма “Вест”, – наголошує Юлія Винокур.

Показ “Великдень.  Світло Життя” завершений. Тепер окремі його номери, як це не раз бувало з іншими великими проектами TV-4, можна буде побачити у програмі “Наших вітань”, адже створені нашою телекомпанією артистичні номери-шедеври, впевнені, полюбляться глядачам і цього разу.